Güzel Hostesleriyle Öne Çıkan 10 Havayolu Şirketi



Uçuş görevlisi olmak, oldukça sıkı çalışma gerektiren, çeşitli zorlukların olduğu ve fazla rekabetin bulunduğu bir iş koludur. Tabi bu faktörleri aşmanız yeterli olmuyor. Size verilen görevleri sorunsuz yerine getirmenizin dışında, en basit tabirle güzel, giyimine özen gösteren, bakımlı ve çekici bir bayan olmanızda şart maalesef :)

İşe alım sürecinde sizden beklenenlerin başında, yükseklik korkunuzun olmaması, güzel bir fiziğe sahip olma, yine güzel bir gülüşünüzün olması ve resmi kıyafetleri giymeyi seviyor olmanızdır. Gelin, hostesleriyle öne çıkan 10 havayolu şirketini inceleyelim.

İşte güzel hostesleriyle öne çıkan 10 havayolu şirketi

1) Virgin Atlantic

virgin atlantic hostes, virgin atlantic hostesleri, kırmızılı kadın, havayolu hostesleri

Virgin Atlantic hostesleri, her zaman ipek boyun bağları ve kırmızı kıyafetleri ile ortalığı kasıp kavuranların başında geliyor. Uzaktan baktığınızda, onları birer aktris zannedebilirsiniz. Hatta bu kırmızılı seksi bayanlar, 2011 yılında düzenlenen bir ankette "En cazip havayolu hostesleri" olarak seçilmişler.

2) Thai Airways İnternational


thai airways international, havayolu hostesleri, hostes kızlar

Birbirinden farklı kıyafetleriyle dikkat çeken Thai Airways hostesleri, daima güleryüzlü olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Üstün hizmet kalitesi konusunda, şirketin bir çok ödülü bulunuyor.

3) Lufthansa


lufthansa havayolu hostesleri, hostesler, hostes kızlar

Bir Alman şirketi olan Lufthansa hosteslerinin dikkat çeken özellikleri, oldukça kibar ve dost canlısı olmaları. Kabin memurlarının birbirinden farklı kıyafetler giymesi de, firmayı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği.

4) Air Asia


air asia, hostes, kırmızılı hostes, güzel kırmızılı kız, asia kızları


Kırmızı kıyafetlerle hosteslerini giydiren Air Asia şirketinin en önemli özelliği, oldukça ucuz olması. Bu havayolunu tercih edenlere soru sorulduğunda hatırladıkları şey, birbirinden güzel kızlar ve diğer firmalara göre daha sıcak olan yemekleriymiş :)

5) Emirates


emirates, emirastes hostesleri, bayan hostesler


Daha çok yaptıkları büyük sponsorluk anlaşmalarıyla tanınan Emirates havayolu firması da, hostesleri konusunda oldukça dikkat çeken bir şirket. Diğer firmalara göre daha kapalı bir kıyafetle karşımıza çıkan hostesler, şıklıklarıyla oldukça etkileyiciler.

6) Cathay Pasific


cathay pasific, havayolu hostesleri, güzel hostesler

Hong-Kong merkezli Cathay Pasific 'de hosteslerinde kırmızı rengi tercih ediyor. Bu hosteslerin keskin ve kıvrak bir zekaya sahip oldukları söyleniyor. Ayrıca bu hostesler, firmaya servis ve buna benzer konularda bir çok ödül kazandırmış.

7) Kingfisher Airlines


kingfisher airlens, hostesler, güzel hostesler


Hindistan 'ın favori havayolu şirketi Kingfisher hostesleri de yine kırmızı rengi tercih ediyor. Bu hosteslerinde en dikkat çekici özelliği, daima güler yüzlü olmalarıymış.

8) Aeroflat


aeroflat, havayolu hostesleri, güzel hostesler

Uzun boylu ve düzgün fizikli Rus kızlarından oluşan güzellik geçidi :) Kırmızı tonlu kıyafetlerinin içinde oldukça güzel görünüyorlar. Hatta onlar "Dünyanın en şık hostesi" ödülün de almışlar.

9) Singapore Airlines


singapore airlines, singapurlu kızlar, singapur hostesleri

Bu sektörün en iyileri. Onlar tam bir ödül canavarı. Misafirperverlikleri konusunda neredeyse rakipleri bulunmayan bu bayanlar, 17 yıl üst üste En iyi kabin servisi ekibi ödülüne layık görülmüşler. 

10) Air France


air france, fransız kızlar, fransız hostesler, fransanın güzel hostesleri

Listemizin sonunda Fransız havayolu şirketi Air France 'ın güzel hostesleri var. Koyu renk kıyafetleri ile oldukça şık görünüyorlar. Bu havayolu şirketinin kızları güzel ama koltukları oldukça rahatsızmış! :)

Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı