Kitap Önerisi; Abim Deniz

kitap önerisi, can dündar, abim deniz, sultan polat, evliya çelebi ve ahit sandığı, can yayınları, kapı yayınları


Bundan sonra, sizler için, her Pazartesi günü güncelleyeceğimiz bir Kitap Öneri sayfası oluşturmaya karar verdik. Bu hafta 2 kitap önerisiyle bu bölümü açıyoruz. Eğer sizin de beğendiğiniz ve tavsiye edeceğiniz veya size ait olan bir kitap var ise, bize İletişim bölümünden ulaştırabilirsiniz.

İlk önerimiz; Can Dündar - Abim Deniz

abim deniz, can dündar, can yayınları, kitap, yeni kitap
İlk kitabımız, Gazeteci - Yazar Can Dündar 'ın çok ses getireceğini düşündüğümüz yeni kitabı Abim Deniz oldu.

Can Dündar bu kitabı, Deniz Gezmiş 'in kardeşi Hamdi Gezmiş 'in anılarından yola çıkılarak hazırlamış.  Kitapta gizli kalmış tarihi fotoğraflar, Deniz Gezmiş 'in yazmış olduğu mektuplar, topladığı belgeler ve daha bir çok tarihi gerçeğe yer verilmiş. Deniz Gezmiş 'i daha iyi anlamak istiyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız.

Kitabı Can Yayınları 'nın kendi sitesinden %35 indirimle 17.23 TL 'ye alabilirsiniz. Bir diğer alışveriş alternatifi de D&R olabilir. Orada %28 indirimle fiyatı 19.08 TL

Kitap için hazırlanmış tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz;


Diğer önerimiz; Sultan Polat - Evliya Çelebi ve Ahit Sandığı


Sultan Polat tarafından kaleme alınmış ve oldukça zekice kurgulanmış olan Evliya Çelebi ve Ahit Sandığı size önereceğimiz bir diğer kitabımız.

Kapı Yayınları tarafından yayınlanan romanda, 3500 yıllık bir efsanenin peşine düşülüyor. Buhtunnasr, Süleyman Tapınağı 'nı neden yıktı? Sandık o günden beri gerçekten kayıp mı? Alamut ve Babil 'in çöküşü gerçekten sandığın laneti miydi? Zülkarneyn 'den Büyük İskender 'e, Moğollardan 'dan Emevilere tarih boyunca kimler sandığın peşine düştü? Papa Clemens neden peygamberimizin naaşını çalmak istedi? gibi bir çok sorunun cevabını bulacaksınız.

Bu kitabımızı da D&R 'dan %25 indirimle 15 TL 'ye alabilirsiniz.

Keyifli okumalar! 


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı