Kitap Önerisi; Mason Locasında Aşk ve Kılıç

kitap tavsiyesi, kitap önerisi, kitaplar, tavsiye kitap


Osman Balcıgil - Mason Locasında Aşk ve Kılıç


Osman Balcıgil tarafından kaleme alınan Mason Locasında Aşk ve Kılıç isimli bu kitap , iki genç adayın mason locasına adım atmalarıyla başlıyor.

Kadınların kabul edilmediği bir mason locasında iki genç ve yeni kardeş Azem ve Sedat. Herkesin gözü onların üzerinde. Yüzlerce yıldır usulüne uygun davranarak var olmayı başaran masonlar, aşka dair bu krizi atlatabilecekler mi? 

Destek yayınları tarafından yayınlanan kitabın ücreti ise internet sitelerinde 12 ve 15 TL arasında değişiyor.


Tanıtım bülteninden; 

Dünyaca ünlü müzayede şirketi Bonhams, Büyük Üstadın odasında asılı kılıcı 20.000.000 sterlin açılış fiyatıyla müzayedeye koymayı teklif etti! Uzmanlar, "100.000.000 sterlini görürsek şaşırmayız" dedi. 

Hindistan 'ın sembolü Tac Mahal 'i inşa ettiren Şah Cihan için, 400 yıl önce yapılmış "Sihirli Kılıç" kimin olacak? 

İranlı mirasçılarla Türk masonlar arasında gerçekleşecek büyük savaşı kim kazanacak?

Cemaleddin Afgani İngiliz ajanı mıydı yoksa Ruslar için mi çalıştı? Müslüman mıydı yoksa Zerdüşti mi? 

Neden,kimsenin kendisini sevmediğini düşünerek öldü? Bir mason üstadı olan Cemaleddin Afgani 'nin Aşk 'ta, Kılıç 'ta ve Azem 'Dede gizli, soluk kesen serüveni!

Olayların göbeğinde yaşayan bir Üstad-ı Muhterem ile masonların bir numarası Büyük Üstadın gücü, "usulüne uygun olmayan" bir aşk ve kılıçla gerçekleşecek büyük savaşı kazanmaya yeterli olacak mı? 

Mason locasında geçen ilk türk romanı.


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı