Yılbaşında Ne Hediye Alsam Derdine Son

tema, tema vakfı, tema yılbaşı ağacı, yılbaşı alışverişi, yılbaşı hediyesi


Her yıl olduğu gibi, yeni bir yılın yaklaşması ile, insanları saran alışveriş çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Tabi bu olay, yılbaşında ne alsam, yılbaşında hediye olarak ne alınır, yılbaşı hediyeleri nelerdir gibi bir takım soruları da beraberinde getiriyor.

Henüz ne alacağına karar vermemiş veya birden fazla kişiye hediye alacak olmanın getirdiği karışıklığı yaşayanlar için, harika bir alternatifi sizler için öneriyoruz.

TEMA Vakfı tarafından başlatılan ve Doğaya Bir Armağan sloganıyla hazırlanan bu kampanyada, tam anlamıyla 1 taşla 2 kuş şişe olacaksınız. TEMA tarafından hazırlanan yılbaşı ağacını alarak, hem sevdiklerinize güzel bir hediye almış olacaksınız, hem de TEMA Vakfı 'nın doğayı ve doğal varlıkları korumak amaçlı sürdürdüğü çalışmalara katkıda bulunmuş olacaksınız.

Özel kutusunda, ev ve ofisinizde kullanabileceğiniz bu yılbaşı ağacınızı, istediğiniz zaman tekrar kutusuna koyarak yıllarca kullanabilirsiniz. 24,5 cm boyu bulunan bu ağacın fiyatı ise sadece 20 TL (KDV dahil). Üstelik geri dönüşümlü kağıtlardan üretildiği için, yine doğaya hiçbir zararı bulunmuyor.

Bu hediyeyi nereden alacağınıza gelecek olursak, 3 farklı seçenek ile kolayca ulaşabilirsiniz. Online satış olarak sahibinden.com ve gittigidiyor 'u, mağazadan almak için Paşabahçe Mağazaları 'nı veya kss@tema.org.tr adresinden alabilirsiniz.

Şimdiden herkese mutlu yıllar!


Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı