Kaybolan Hayvanınızı Found İle Hemen Bulun



kayıp köpek ilanı, kayıp köpek, kayıp hayvan duyurusu, kayıp hayvan bulma, hayvan uygulaması, hayvanseverler, mobil uygulama found


Hayvanseverlerin ve daha çok yardımseverlerin hoşuna gideceği, çok güzel bir uygulama piyasaya çıktı. Pedigree tarafından geliştirilen Found isimli uygulama, kayıp köpekleri bulmayı oldukça kolaylaştırıyor.

Found 'un çalışma prensibi şu şekilde. Öncelikle uygulamayı akıllı telefonunuza indiriyor ve köpeğinizle ilgili bilgileri girerek kaydını gerçekleştiriyorsunuz. Köpeğiniz bir şekilde kaybolur ise, uygulama üzerinden "Kayıp" butonuna tıkladığınızda gerçek zamanlı olarak ve harita üzerinde köpeğinizin en son nerede olduğunu gösteren bir mesaj, oraya yakın çevrede ki insanlara gönderiliyor.

Uygulama üzerinden kayıp bildirimi yaptınızda, üzerinde sizin köpeğinizin resmi ve bilgileri bulunan bir minik ilan, Google 'ın internet sitelerinde ki reklam alanlarında ücretsiz yayınlanıyor ve 2,5 km 'lik bir alan içinde çevrimiçi olarak duyurulması sağlanıyor. Böylelikle çok geniş bir kitleye kayıp bildirimi yapmış oluyorsunuz. Ayrıca uygulamayı kullanan diğer köpek sahipleride telefonlarından anlık bildiri aldıkları için, yardımsever insanlara anında ulaşmış oluyorsunuz. Böylelikle onlarda aramaya gönüllü olarak katılabiliyorlar.


kayıp hayvan uygulaması found, hayvansever uygulama, ücretsiz hayvansever uygulaması



Bu ücretsiz uygulamanın ana amacı, köpeğiniz henüz fazla uzaklaşamadan hızlıca onun bulunmasını sağlamak. Şuan sadece köpekler için olan ve Yeni Zelanda 'da kullanılabilen Found uygulamasının zamanla diğer hayvanlar ve ülkeler içinde geliştirileceğini bekliyoruz.

Uygulamanın tanıtım videosunu izleyebilir, dilerseniz denemek için App Store ve Google Play 'den indirebilirsiniz.





Yazar Hakkında;

Roman okuyan, film izleyen cok yönlü maymun. Almanca öğrenmeye çalışan bir mann. Köşe yazarıyım. Evin her köşesinde yazarım. Ayrıca Türk düşünürüyüm. Sürekli düşünürüm.

Bugün En Çok Okunan Yazılar

Sponsor Bağlantı